En liten oppdatering

En liten oppdatering

Hei!

Det har vært en stund siden jeg har skrevet noe her. Siden sist er det flere ting som har tatt en del tid og fokus, men håper å få skrevet litt her på bloggen innimellom.

Innenfor programmering holder jeg fortsatt på med Nettlegevakt.no. I det siste har vi lansert flere nye tilbud med blant annet klamydiatest og prevensjon. Vi bruker mye tid på å skrive gode informasjonssider, f.eks. denne om urinveisinfeksjon. Hvis noen har noen tips til hva som kunne forbedret informasjonen ytterligere, gjerne ta kontakt.

Andre prosjekter jeg har drevet på med i det siste er Pling.app, en tjeneste for live chat. Denne er basert på Google Firebase, som er en veldig kul tjeneste som gjør at mye av det som tradisjonelt var vanskelig med å lage real-time apper nå er ganske enkelt. Håper å få utviklet dette prosjektet videre til noe som kunne vært sosialt og gøy.

Ellers har jeg lenge lekt med tanken om å lage en video-gruppechat-app hvor man kan treffe nye mennesker. Det tror jeg kunne vært veldig gøy. Mer om det siden! :)